DoubleTree by Hilton Malatya'da Çok Özel İftar Sofraları - Son Dakika
Güncel

DoubleTree by Hilton Malatya'da Çok Özel İftar Sofraları

DoubleTree by Hilton Malatya\'da Çok Özel İftar Sofraları

Malatya'nın merkezinde bulunan ve DoubleTree by Hilton Malatya, Ramazan ayında çok özel lezzetleriyle konuklarını ağırlıyor.

10.07.2014 10:09  Güncelleme: 10:02

Otelin seçkin restaurantı Meliddu Restaurant, ödüllü Executive Şef Onur Şen tarafından hazırlanan ve Malatya'nın yerel tatlarının da sunulduğu iftar büfesi ile aileniz ve dostlarınızla bir araya gelebileceğiniz Malatya'daki özel mekanlarınızdan. İftar büfesinde kayısı, hurma, kaymak, bal, tahin pekmezin de içinde bulunduğu zengin iftariyelik çeşitleri sofranızdan eksik olmayacak.

Özenle hazırlanan iftar büfesindeki çorba çeşitleri ile iftarınıza başlayabilir, piliç beğendi, levrek ızgara, kuzu kavurma, nohutlu pilav, mantı, kuzu beğendi, kuzu tandır gibi seçkin lezzetleri tercih edebilirsiniz. DoubleTree by Hilton Malatya'da Ramazan klasiği güllaç, sütlaç, vanilyalı dondurmalı irmik helvası, baklava, kazandibi, revani ve diğer Türk tatlıları ile meyve çeşitleri, çay kahve ikramı sizler için düşünülmüş. Ayrıca iftar büfesinde sınırsız meşrubat da fiyata dahil edilmiş.

Ramazan ayı boyunca sizler için hazırlanan iftar büfesi DoubleTree by Hilton Malatya Meliddu Restaurant'ta 45 TL fiyatıyla hizmetinize sunuluyor.

Hilton HHonors misafir sadakat programı üyeleri DoubleTree by Hilton Malatya'daki her yemek rezervasyonlarında puan kazanıp kullanabilecekler.

DoubleTree by Hilton Malatya'da iftar rezervasyonlarınız için 0422 377 70 00 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DoubleTree by Hilton Malatya'da Çok Özel İftar Sofraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement