GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :
DSP Heyetinin patlama alanına gelmesi
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın açıklamaları
Karanfil bırakılması Ankara'daki terör saldırısı
DSP Genel Başkanı Aksakal ve partililer, saldırıda hayatını kaybeden 35 vatandaşın anısına olay yerine 35 karanfil bıraktı
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kızılay'da terör saldırısının yaşandığı yere karanfil bıraktı.
Aksakal, beraberindeki partililer, saldırının yaşandığı yere, hayatını kaybeden her vatandaş için birer karanfil koydu.
Önder Aksakal burada yaptığı konuşmada, terör saldırılarını kınadı, terörün her türlüsünü reddettiklerini belirtti.
İstanbul'daki patlamaya da değinen Aksakal, "Bu, toplumun ne kadar güvensiz bir ortamda yaşamaya mahkum edildiğinin çarpıcı örneğidir. Yaşamını teröre kurban eden tüm yurttaşlarımızı saygıyla anıyoruz" dedi.
Aksakal, "Parlamentonun mutlaka görevini yeniden hatırlayıp, acilen tüm toplumun temsil edilebileceği bir yapıyı sağlamak adına yasalarda değişikliklere gitmesini ve erken bir genel seçimi mutlaka hayata geçirmesini bekliyoruz. Parlamento, artık terörü de ülkenin bölünme tehlikesini de ortadan kaldıracak çalışmalara imza atmalıdır" değerlendirmesinde bulundu.
Son Dakika › Güncel › DSP Heyeti Terör Saldırısının Yaşandığı Yere Karanfil Bıraktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.