Cani Koca, Kına Gecesinin Sabahında Karısını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Cani Koca, Kına Gecesinin Sabahında Karısını Bıçaklayarak Öldürdü

Bursa'da madde bağımlısı koca, kına gecesinin sabahında karısını bıçaklayarak öldürdü.

03.12.2017 13:58  Güncelleme: 08:40

Bursa'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen koca, kına gecesinin sabahında karısını bıçaklayarak öldürdü.

AİLESİ VERMEYİNCE KAÇTI

Bursa'da okul arkadaşı Güllü Y. ile M.Y arasında başlayan aşk önce aile engeline takıldı. Yaklaşık 4 ay önce Güllü Y.'yi ailesinden isteyen M.Y'ye kız verilmeyince genç çift kaçtı.

RESMİ NİKAH KIYIP KINA GECESİ YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde aralarında resmi nikah da kıyan çift, düğün hazırlıklarına başladı. Dün gece Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İlkbahar Sokak'ta kına gecesi yapıldı.

DÜĞÜN SABAHI KARISINI 8 YERİNDEN BIÇAKLADI

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen M.Y, kendi kına gecelerinin sabahında eşi Güllü Y'yi evlerinin mutfağında ekmek bıçağı ile öldürdü. Güllü Y.'nin 8 yerinden bıçaklandığı öğrenildi. Cinayet şüphelisi M.Y, bir tarlada polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Cani Koca, Kına Gecesinin Sabahında Karısını Bıçaklayarak Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cani Koca, Kına Gecesinin Sabahında Karısını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement