Havaya Ateş Etmek İsteyen Polis, İmamı Vurdu - Son Dakika
Güncel

Havaya Ateş Etmek İsteyen Polis, İmamı Vurdu

Havaya Ateş Etmek İsteyen Polis, İmamı Vurdu

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde bir düğüne davetli olarak katılan polis memuru 49 yaşındaki O.B., iddiaya göre tabancasıyla havaya ateş etmek istedi.

12.05.2014 19:13  Güncelleme: 09:50

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde bir düğüne davetli olarak katılan polis memuru 49 yaşındaki O.B., iddiaya göre tabancasıyla havaya ateş etmek istedi. Tabancanın tutukluluk yapması üzerine namluyu aşağı çevirip, doldur boşalt yapmak isteyen O.B., 47 yaşındaki imam İsmail E.'yi sol kasığından vurup yaraladı.

Olay, Beyşehir İlçesi'ne bağlı Sevindik Mahallesi'ndeki bir düğünde geçen cumartesi günü meydana geldi. Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru O.B., davetli olarak katıldığı düğünde, tabancasıyla havaya ateş etmek istedi. Bu sırada tabanca tutukluk yaptı. Bunun üzerine tabancanın namlusunu aşağı çeviren O.B., doldur boşalt yapmak istedi. Bu sırada tabancanın ateş alması sonucu çıkan kurşun yanındaki Derebucak İlçesi'ne bağlı daha önce belde statüsünde olan Göynem Mahallesi'nde imamlık yapan İsmail E.'yi sol kasığına isabet etti. Otomobille Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail E'nin, kasığından giren kurşunun vücudundan çıktığı saptandı. İsmail E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından gözaltına alınan polis memuru O.B., sevk edildiği mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havaya Ateş Etmek İsteyen Polis, İmamı Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet altay:
    abi geçmiş olsun üçpınardan bekçimehmet 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement