Duisburg'da Türk Kökenli Adaylar Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Duisburg'da Türk Kökenli Adaylar Tanıtıldı

Duisburg\'da Türk Kökenli Adaylar Tanıtıldı

Duisburg ve Çevresi Türk İşadamları Derneği (TIAD), Duisburg Merkez Camisi Lokali'nde düzenlediği toplantıyla Duisburg Belediye Meclis Üyeliği için partilerden aday olanları seçmene tanıttı.

21.05.2014 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duisburg ve Çevresi Türk İşadamları Derneği (TIAD), Duisburg Merkez Camisi Lokali'nde düzenlediği toplantıyla Duisburg Belediye Meclis Üyeliği için partilerden aday olanları seçmene tanıttı. Sadece partilerden seçime giren Türk kökenli adayların davet edildiği toplantıda Betül Cerrah (FDP), Merve Deniz Özdemir (SPD), Ercan İdik (SPD), Şevket Avcı (CDU), Gürsel Doğan (CDU) yer aldı. Adayların 5'er dakikalık konuşma yaptığı toplantının sunucusu ise Bosnalı Irma Lababidi idi.

SOMA İÇİN SAYGI DURUŞU

Toplantının açış konuşmasını yapan Duisburg ve Çevresi Türk İşadamları Derneği (TIAD) Başkanı Ali Aydın, Soma'da yaşanan maden facia ile ilgili üzüntülerini davetlilerle paylaştıktan sonra, 'Belediye seçimlerine önem verdiğimiz için, adayları siz Duisburglu seçmenlerle buluşturmak amacıyla bu toplantıyı düzenledik' dedi. Ali Aydın'ın konuşmasının ardından Soma faciasında hayatını kaybedenler için, bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Daha sonra Duisburg belediye meclisi için aday olanlar, salonu dolduran Duisburglu seçmenlere, Duisburg'un sorunlarını ve parti politikalarını anlattı. Aralarında oldukça saygılı bir üslupla konuşan adaylar, salonda bulunan seçmenlerden gelen soruları da yanıtladılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Duisburg'da Türk Kökenli Adaylar Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement