Dünja Hayali'nin Köpeği Kanserle Mücadele Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Dünja Hayali'nin Köpeği Kanserle Mücadele Ediyor

Dünja Hayali\'nin Köpeği Kanserle Mücadele Ediyor
29.06.2018 15:59

DÜNJA Hayali, 14 yıldır Alman İkinci Kanalı ZDF'de program sunuyor.

DÜNJA Hayali, 14 yıldır Alman İkinci Kanalı ZDF'de program sunuyor. Ağustos ayından itibaren spor programlarında görev yapacak. Ünlü sunucu kariyerinin zirvesindeyken, köpeği Emma'nın kansere yakalanmasıyla sarsıldı. Köpeğine bakıcı tutan 44 yaşındaki sunucu, mesaiden kalan zamanını Emma ile geçiriyor. Emma'nın kanseri atlatıp yeniden eski sağlığına kavuşup kavuşmayacağı bilinmiyor. Veteriner Doktor Verena Nerschbach, "İnsanların kanser için kullandıkları ilaçlar köpeklere de veriliyor. İnsanlarda olduğu gibi hayvanlara da kemoterapi uygulanıyor. Maalesef birçok kişi bu uygulamanın hayvanlara yapıldığından habersiz" dedi.

Dünja Hayali, köpeğini hiç yanından ayırmıyor. Yatağında yatırıyor, birçok randevusuna da beraberinde götürüyor. Köpeğine çok bağlı olan Hayali, Emma ile ilgili bir de kitap yayınlamıştı. Köpeğinin sağlık durumuyla ilgili susmayı tercih eden Hayali, katıldığı bir TV programında ise "Emma'nın içinde küçük bir çocuk saklı olduğuna inanıyorum" demişti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Dünja Hayali'nin Köpeği Kanserle Mücadele Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement