Dünyanın İkinci Büyük Kanyonunda Festival - Son Dakika
Güncel

Dünyanın İkinci Büyük Kanyonunda Festival

Dünyanın İkinci Büyük Kanyonunda Festival

Uşak'ın Ulubey İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Kanyon, Kültür ve Turizm Festivali renkli başladı.

25.05.2013 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Ulubey İlçesi'nde bu yıl sekizincisi düzenlenen Kanyon, Kültür ve Turizm Festivali renkli başladı. Halk oyunları gösterileri, resim sergisi ile başlayan festivalde seyir terasından Ulubey Kanyonu izlendi.

Ulubey Kanyonu'nun Çamlık Mevkii'nde düzenlenen festivale Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Kaymakam Mehmet Aksu, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Ulubey Kanyonu'nun dünyanın en uzun ikinci kanyonunu olduğuna dikkat çeken Vali Mehmet Ufuk Erden, "Yerli ve yabancı herkesin ilgisini çeken bu muhteşem doğal güzelliğin farkında olan bizler, bu alanın öncelikle korunmasını ve bu güzelliğin muhafazasını arzu etmekteyiz. 3 bin 851 hektar gibi çok büyük bir alanı kapsayan Ulubey Kanyonu'nu turizme elverişli bir hale getirilmesi sürecinde, alanın Tabiat Parkı statüsüne kavuşturulması için çalışmalar devam ediyor. Doğal ve turistik bir değere sahip bu muhteşem kanyonu gündemde tutmak için düzenlenen festival ilçemize olan ilgiyi artırmayı başardı" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Erden ve eşi Yeşim Erden ve diğer katılımcılar festival kapsamında açılan resim sergisini ve stantları gezdi. Çeşitli etkinliklerle devam edecek festival, pazar günü sona erecek. - Uşak/ Ulubey

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyanın İkinci Büyük Kanyonunda Festival - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement