Dünyanın Konuştuğu Defile - Son Dakika
Güncel

Dünyanın Konuştuğu Defile

Dünyanın Konuştuğu Defile

Geleneksel hale gelen Fashion Show, son dönemin en gözde modellerini ve ünlü şarkıcılarını buluşturdu.

11.11.2011 12:36

Geleneksel hale gelen Fashion Show, son dönemin en gözde modellerini ve ünlü şarkıcılarını buluşturdu. Victoria's Secret, 69 parçadan oluşan koleksiyonunu tanıttı. 38 modelin, podyumda büyük bir enerjiyle boy göstererek tanıttığı iç çamaşırları Ballet, Super Angels, Passion Play, Angels Aquatic, I Put a Spell on You ve Club Pink isimli altı farklı konsept halinde sunuldu.

Aralarında Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Lily Aldridge ve Candice Swanepoel'in de bulunduğu birbirinden ünlü modellere 15 yeni model de eşlik etti. Gecenin en pahalı parçaları Miranda Kerr'in taşıdığı 2.5 milyon dolar değerindeki, 142 karatlık mücevherle süslü 'Fantasy tresure' sutyeni oldu. Brezilyalı Alessandra Ambrosio'nun taktığı altın kaplama da dikkat çekti.

Victoria's Secret'ın bu yıl New York'ta gerçekleştirilen geleneksel Fashion Show defilesinde, Adriana Lima, Miranda Kerr, Anne Vyalitsyna, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Chanel Iman, Anja Rubik, Doutzen Kroes ve Erin Heatherton gibi modeller podyuma çıktı. 29 Kasım'da ekranlara gelecek olan defilede birbirinden ünlü 38 manken yer aldı. Görkemli şovlar ve sahne alan şarkıcılarla renklenen defile 12 milyon dolara mal oldu.

Lexington Avenue'daki şovda, 69 kostümde toplam 2 milyon adet Swarovski taşı ve 23 ayar altın tanıtıldı. Defilede, 'Bale', 'Süper Melekler', 'Tutku Oyunu', 'Su Melekleri', 'Sana büyü yaptım', 'Pembe Kulüp' temalarını içeren birbirinden farklı bölümler yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyanın Konuştuğu Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement