Durağan'da Yetim ve Öksüz Çocuklar Piknikte Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Durağan'da Yetim ve Öksüz Çocuklar Piknikte Eğlendi

Durağan\'da Yetim ve Öksüz Çocuklar Piknikte Eğlendi

Sinop'un Durağan İlçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Biz Büyük Bir Aileyiz Projesi" ile ilçedeki 83 yetim ve öksüz çocuk için piknik düzenlendi.

12.06.2013 14:40

Sinop'un Durağan İlçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Biz Büyük Bir Aileyiz Projesi" ile ilçedeki 83 yetim ve öksüz çocuk için piknik düzenlendi. Pikniğe katılan çocuklar, eğlenceli bir gün geçirdi.

Durağan Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Biz Büyük Bir Aileyiz Projesi" kapsamında ilçede bulunan yetim ve öksüz çocuklar için piknik ve eğlence programı düzenlendi. Greenpark Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen pikniğe 83 yetim ve öksüz çocuk ile İlçe Kaymakamı Davut Düzgün ve eşi Sevgi Düzgün, İlçe Belediye Başkanı Ali Dalkılıç kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Çocuklar düzenlenen piknikte oyunlar oynayarak doyasıya eğlendi. İlçe Kaymakamı Davut Düzgün, "Bir şekilde anne veya babasını kaybetmiş çocuklarımız ile birlikte eğlendik, kardeşlerimize hediyelerimiz veriyoruz. Annesini ve babasını bir şekilde kaybetmiş yavrularımız ile birlikte bugün güzel bir programa ev sahipliği yapıyoruz. Bugün Durağan gerek esnafı gerek memuru gerekse halkı ile bu yavrularımıza sahip çıktı. Zaten projemizin adı da; 'Biz büyük bir aileyiz'. Bu bağlamda bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve onlara teşekkür ediyorum" dedi. - Sinop/ Durağan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Durağan'da Yetim ve Öksüz Çocuklar Piknikte Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement