Düz Mahalle de Kaldırımlar Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Düz Mahalle de Kaldırımlar Yenileniyor

Düz Mahalle de Kaldırımlar Yenileniyor

2014 Yılı Yatırım Programını aralıksız sürdüren Ordu Belediyesi, sıcak asfalt yatırımlarının yanı sıra kaldırımlarda da düzenlemelerini devam ettiriyor.

28.03.2014 14:05

Kentin birçok noktasında eskiyen parkeleri sökerek alt yapıyı elden geçiren Ordu Belediyesi, ardından sıcak asfalt uygulamasını aralıksız sürdürüyor. Asfaltla modern bir görünüme soktuğu cadde ve sokaklarda da uyumlu kaldırım çalışmaları yapan Ordu Belediyesi, parke döşeli olan bazı noktalarda baskı betonla kaldırımları yeniliyor.

Bu çalışmalarla özellikle engellilerin kentin genelinde yaya ulaşımlarını rahatlatan Ordu Belediyesi, kaldırımlardaki iniş çıkış rampaları ile de tekerlekli sandalye kullanan engellilere büyük kolaylık getirdi.

Son olarak Düz Mahalle'de baskı betonla kaldırımları yapmayı sürdüren Ordu Belediyesi, uzun yıllardır sorun yaşanan bölgenin yaya ve araç trafiğini rahatlatmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, yaya ve araç ulaşımında geçmişte yoğunluk yaşanan Düz Mahalle'de ki çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düz Mahalle de Kaldırımlar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement