Düzce'de Yeni Yılın İlk Bebeğine 'Belinay' Adı Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce'de Yeni Yılın İlk Bebeğine 'Belinay' Adı Verildi

Düzce\'de Yeni Yılın İlk Bebeğine \'Belinay\' Adı Verildi
01.01.2017 13:54

DÜZCE'de Abdulmuttalip-Gül Baran çifti yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen kız çocuklarının mutlululuğunu yaşarken minik bebeğe Belinay adı verildi.

DÜZCE'de Abdulmuttalip-Gül Baran çifti yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen kız çocuklarının mutlululuğunu yaşarken minik bebeğe Belinay adı verildi.

Abdulmuttalip-Gül Baran çiftinin üçüncü çocukları 2017'ye girilmesinden sonra saat 01.15'de Atatürk Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi. Baran çifti Belinay adını verdikleri minik kızlarının dünyaya gelmesinin mutlululuğunu yaşadı. Yeni yılın en güzel hediyesini aldığını belirten Abdulmuttalip Baran, "Eşim üçüncü çocuğumuzu böyle güzel ve anlamlı bir gecede dünyaya getirdi. Emirhan ve Sudenaz isimli iki çocuğumuz daha var. Sağlıklı bir şekilde çocuğumuzu kucağımıza almanın heyacanını ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

- Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Yeni Yılın İlk Bebeğine 'Belinay' Adı Verildi - Son Dakika


Advertisement