Dyp: Sarı Kartı Değerlendiremeyen Hükümet, 2014'de Kırmızı Kartı Görecek - Son Dakika
Güncel

Dyp: Sarı Kartı Değerlendiremeyen Hükümet, 2014'de Kırmızı Kartı Görecek

Dyp: Sarı Kartı Değerlendiremeyen Hükümet, 2014\'de Kırmızı Kartı Görecek

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Anayasa değişikliğinde ve söylemlerde hükümetin yanlış yaptığını belirterek, "Sarı kartı değerlendiremeyen hükümet, 2014'de kırmızı kartı görecek" dedi.

31.12.2013 16:34

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Anayasa değişikliğinde ve söylemlerde hükümetin yanlış yaptığını belirterek, "Sarı kartı değerlendiremeyen hükümet, 2014'de kırmızı kartı görecek" dedi.

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, halkın en son Gezi olaylarında hükümete sarı kart gösterdiğini belirterek, "Hükümet bunu anlayamadı, doğru okuyamadı. AK Parti'nin sadece hükümet kanadı değil, Genel Merkez'den ilçe-belde teşkilatlarına kadar hemen hepsi raydan çıktı. İstanbul Emniyetinden sonra, diğer bütün illerde polis müdürlerinin tamamının görevden alınmasında bu korku yatmaktadır. Başka illerde de buna benzer soruşturmaların önünü kesme niyeti vardır. Gezi olaylarında sarı kartı anlayamayan AK Parti, 2014 seçimlerinde halktan kırmızı kart görecektir" ifadelerini kullandı. Hükümet'in cemaatin ve yolsuzluk iddialarının üzerine giden medyaya "çok üzerimize gelirseniz tutuklanan paşaları serbest bırakırız, 28 Şubat dönemine tekrar döneriz" mesajı verdiğini ileri süren Özaçıkgöz şunları söyledi:

"Başbakanın danışmanı "Ergenekon davalarında orduya kumpas kuruldu" diyor. Bu aba altından sopa göstermektir. Başbakanların ve danışmanların halkı tehdit etmediği, yolsuzluk hırsızlık yapanların kayırılmadığı, yargının özgürce görevini yaptığı, şeffaf bir yönetim anlayışı içinde bir 2014 yılı temennisi ile tüm halkımızın yeni kutlar, sağlık, afiyet ve başarı dileklerimi sunarım."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Dyp: Sarı Kartı Değerlendiremeyen Hükümet, 2014'de Kırmızı Kartı Görecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement