EBA TV'yi izleyemeyen Miraç'a televizyon hediye edildi - Son Dakika
Güncel

EBA TV'yi izleyemeyen Miraç'a televizyon hediye edildi

EBA TV'yi izleyemeyen Miraç'a televizyon hediye edildiSİVAS'ta, televizyonları bozuk olduğu için EBA TV yayınlarını izleyemeyen ve uzaktan eğitimi takip edemeyen Miraç Göçgün'e (9) televizyon hediye edildi.

07.05.2020 19:20  Güncelleme: 19:23

EBA TV'yi izleyemeyen Miraç'a televizyon hediye edildi

SİVAS'ta, televizyonları bozuk olduğu için EBA TV yayınlarını izleyemeyen ve uzaktan eğitimi takip edemeyen Miraç Göçgün'e (9) televizyon hediye edildi.

Mehmet Paşa Mahallesi'nde yaşayan Reşat Şemsettin Sirer İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Miraç Göçgün, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak televizyonlarının arızalı olduğunu, bu nedenle EBA TV'den derslerini takip edemediğini söyledi. Sivas Valisi Salih Ayhan'ın talimatıyla harekete geçen Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, kentteki bir mağazadan televizyon alarak Göçgün'ün yaşadığı eve götürerek kurulumunu yaptı. Ekiplere teşekkür eden ve derslerini EBA TV'den takip etmeye başlayan Göçgün, "Televizyonumuz arızalandığı için yenisini istemiştim. Görevliler getirerek evimize kurdular. Bundan sonra EBA TV'den derslerimi izleyebileceğim. Herkese teşekkür ederim" dedi.

EBA TV\'yi izleyemeyen Miraç\'a televizyon hediye edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EBA TV'yi izleyemeyen Miraç'a televizyon hediye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement