AK Partili belediye başkan adayının seçim çalışmasına saldırı: Vurulma anı kameraya yansıdı - Son Dakika
Güncel

AK Partili belediye başkan adayının seçim çalışmasına saldırı: Vurulma anı kameraya yansıdı

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Mardinliler Buluşması sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda Ebru Güneş başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyla ilgili yapılan operasyonlarda 17 kişinin gözaltına alındığını ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildiğini açıkladı.

12.02.2024 12:28  Güncelleme: 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen 32 yaşındaki Ebru Güneş başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın bir dernekte gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' programı sırasında, beyaz bir araç içerisinde derneğin bulunduğu Sarı Asma Sokak'a gelen kimliği belirsiz kişilerce tabanca ve uzun namlulu silahlar kullanılarak silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganlar geldikleri araç ile olay yerinden kaçarken, yaralanan kadın olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri saldırının gerçekleştiği sokağın çevresinde şerit çekerek güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı.

Seçim çalışmasına silahlı saldırı: Genç kadının vurulma anı güvenlik kamerasında

UZUN NAMLULU SİLAHLA SALDIRGANLARIN PEŞİNDEN KOŞTU

Silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı. Araçtan ateş açıldığı sırada sokakta yürüyen Ebru Güneş'in vurulup yere düştüğü görülüyor. Sokaktakiler silah sesleri duyup kaçışırken, bir kişinin otomobilin kenarında eğilerek kendini korumaya çalışıyor. Bir süre sonra elinde silah olan başka bir kişi saldırganların peşinden koşuyor. Ardından elinde uzun namlulu silah olan başka bir kişinin de saldırganların kaçtığı yöne doğru gitti görülüyor.

Seçim çalışmasına silahlı saldırı: Genç kadının vurulma anı güvenlik kamerasında

17 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde açıklama yaptı. Yerlikaya, Bu ana kadar 57 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 17 kişi gözaltına alındı. 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlarımız devam ediyor ifadelerini kullandı.

AK Partili belediye başkan adayının seçim çalışmasına saldırı: Vurulma anı kameraya yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili belediye başkan adayının seçim çalışmasına saldırı: Vurulma anı kameraya yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mert kursun : videoda görünen herkezde silah var sadece 3 ümü ruhsatsızmış vahşi batı turkiye cumhuriyeti masum kadın akşam ne yemegi yapacam diye düşünürek evine giderken başından vuruluyor özgür bir ülkeyiz insan öldürmekte serbest oldu katillerin aldıgı ceza nesli tükenen hayvanları öldürmekten daha az 3 sene yatar ekmek elden su gölden çıkar bizde onların karnını doyuracaz diye deli gibi vergi öderiz 100 4 Yanıtla
  • Selim Kayisi: bir kişi bile kadını kenara almamış 56 0 Yanıtla

Advertisement