ed Valentino ve Pierre Balmain Daybuyday'de - Son Dakika
Güncel

ed Valentino ve Pierre Balmain Daybuyday'de

ed Valentino ve Pierre Balmain Daybuyday\'de

Kreasyonunuzu Daybuyday'den moda dünyasının genç yıldızları tamamlasın!

04.05.2012 12:00

Daybuyday.com, Private Shopping konseptine yönelik bir ilki gerçekleştirerek üyelerine gerçek anlamda özel bir alışveriş deneyimi sunuyor. Daybuyday, Valentino'nun genç line'ı Red Valentino'nun ve Balmain'in daha sportif çizgideki yeni line'ı Pierre Balmain'in 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını üyeleriyle mayıs ayında buluşturacak.

İlk olarak 7-10 Mayıs 2012 tarihleri arasında Red Valentino kampanyasını başlatacak olan Daybuyday, 9-12 Mayıs 2012 tarihleri arasında da Pierre Balmain koleksiyonunu %40'lara varan indirimlerle moda tutkunları ile buluşturacak.

Ancak alışveriş tutkunlarının satın aldıkları tasarımlara kavuşmak için bu defa kampanya bitimini beklemesi gerekmeyecek. Satın aldıkları tasarımlar ertesi günü adreslerine gönderilmeye başlanacak. Dahası bu kampanyalardan alışveriş ederken herhangi bir kargo ücreti de ödenmeyecek.

Türkiye'de ilk kez lüks markaların sezon ürünleri kampanyayla satılacağı için, moda tutkunlarının her iki kampanyaya da büyük bir ilgi göstereceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ed Valentino ve Pierre Balmain Daybuyday'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement