Edebiyat ve Harekette Gençlik İlk Sayısıyla Bayilerde - Son Dakika
Güncel

Edebiyat ve Harekette Gençlik İlk Sayısıyla Bayilerde

Edebiyat ve Harekette Gençlik İlk Sayısıyla Bayilerde

Anadolu Öğrenci Birliği tarafından çıkarılan derginin ilk sayısında dosya olarak “Nasıl Bir Gençlik?” konusu ele alınıyor.

20.12.2013 10:29

Anadolu Öğrenci Birliği tarafından çıkarılan derginin ilk sayısında dosya olarak "Nasıl Bir Gençlik?" konusu ele alınıyor.

Gençliğin düşünce, edebiyat ve hareket içindeki birikimini yansıtmayı amaçlayan Düşüncede- Edebiyatta- Harekette Gençlik Dergisi okuyucularla buluşuyor. Yazarlarının tamamı gençlerden oluşan dergi, güncel ve genel sorunlara gençliğin bakış açısının yansıtmayı, zamanın şahidi olarak gençlerin ne söylediklerini ortaya koymayı ve geleceği inşa etmek için yapılması gerekenleri ortaya koymayı hedefliyor.

Düşünce, Edebiyat ve Hareket olgularını birbirinden ayrılmaz birer parça olarak gören dergi, gençliğin sesi olmayı hedefliyor. Derginin sayfalarında şiirler, çeşitli konularda dosyalar, röportajlar, kitap tanıtımları yer alıyor.

Derginin sayfalarında, Siraç Batur, Göksel Polat, Ayşe Sena Erdim, Sezer Turgut, Büşra Sümeyya Şenyurt, Emrah Akkan, Zeynep Zehra Ayaz, Zehra Büşra Öztürk, Şeyma Bulut'un imzaları yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edebiyat ve Harekette Gençlik İlk Sayısıyla Bayilerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement