Edirne'de 71 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de 71 Kaçak Göçmen Yakalandı

Edirne\'de 71 Kaçak Göçmen Yakalandı

Edirne’de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Irak, 25 Suriye, 31 Pakistan, 4 Afganistan ve 4 Srilanka uyruklu olmak üzere toplam 71 kaçak göçmen yakalandı.

13.06.2016 18:01

Edirne'de, jandarma ekiplerince yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Irak, 25 Suriye, 31 Pakistan, 4 Afganistan ve 4 Srilanka uyruklu olmak üzere toplam 71 kaçak göçmen yakalandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce, Merkez İlçe Budakdoğanca köyü, Meriç- Kavaklı Köyü ve Merkez Kemalköy Köyü mülki sınırları içerisinde, icra edilen önleyici kolluk devriyeleri esnasında yapılan kontrollerde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 7 Irak, 25 Suriye, 31 Pakistan, 4 Afganistan ve 4 Srilanka uyruklu olmak üzere toplam 71 kaçak göçmen yakalandı. Bu şahıslara organizatörlük yapan A.Ş., A.B., ve M.B. isimli 3 şüpheli de yakalandı.

Bahse konu şüpheliler, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yabancı uyruklu şahıslar ise işlemlerinin tamamlanmasını müteakip, İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiği bildirildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de 71 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement