Edirne'de Okullarda Dron Destekli Denetimler Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Okullarda Dron Destekli Denetimler Gerçekleştirildi

Edirne\'de Okullarda Dron Destekli Denetimler Gerçekleştirildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okullarda huzur ve güvenin sağlanması amacıyla dron destekli denetimler gerçekleştirdi. Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen denetimlere asayiş, kaçakçılık, terörle mücadele, narkotik ve yunus timleri de katıldı. Okul çıkışlarının güvenliği için 30 ekip ve 67 personel görev aldı. Ekipler, okulların çevresinde şüpheli gördükleri kişileri durdurarak GBT sorgulaması yaptı. Öğrenci ve velilere bilgilendirme yapılırken, denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi. Ayrıca, okulların çevresindeki büfe ve marketlerde zararlı ürünlerin satışına yönelik uyarılar yapılarak denetimler sürdürüldü.

01.11.2023 15:41

Edirne'de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okullarda huzur ve güvenin sağlanmasına yönelik dron destekli denetimler gerçekleştirdi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü Koordinesinde; asayiş, kaçakçılık, terörle mücadele, narkotik ve yunus timlerinin katılımıyla dron destekli 30 ekip ve 67 personel ile okul çıkışlarının güvenliği sağlandı.

Okulların çevresinde şüpheli gördükleri şahısları durduran ekipler, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı.

Öğrenci ve velilere uygulamalarla ilgili bilgilendirme yapan polis ekipleri, denetim ve uygulamaların artarak devam edeceğini belirtti.

Ayrıca, polis ekipleri okulların çevresindeki büfe ve marketlerde zararlı ürünlerin satışına yönelik uyarılar yapılarak denetimlere devam edildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Okullarda Dron Destekli Denetimler Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement