Edirne Haldun Taner Parkı'nı, Madde Bağımlıları Mesken Tuttu - Son Dakika
Güncel

Edirne Haldun Taner Parkı'nı, Madde Bağımlıları Mesken Tuttu

Haldun Taner Parkı'nı, madde bağımlıları mesken tuttuTÜRK tiyatrosunun en önemli eserlerinden biri olan 'Keşanlı Ali Destanı'nın yazarı Haldun Taner'in anısına Edirne'nin Keşan İlçesi'nde belediye tarafından yaptırılan park madde bağımlılarının uğrak noktası haline geldi.

28.09.2017 13:13

Haldun Taner Parkı'nı, madde bağımlıları mesken tuttu

TÜRK tiyatrosunun en önemli eserlerinden biri olan 'Keşanlı Ali Destanı'nın yazarı Haldun Taner'in anısına Edirne'nin Keşan İlçesi'nde belediye tarafından yaptırılan park madde bağımlılarının uğrak noktası haline geldi.

Uzun yıllar müzikal olarak sahnelendikten sonra bir dönem televizyon dizisi olarak da yayınlanan 'Keşanlı Ali Destanı'nın yazarı Haldun Taner anısına Keşan Belediyesi tarafından 2002 yılında İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi üzerinde yaptırılan Haldun Taner Parkı'nı uyuşturucu madde ve alkol bağımlıları mesken tuttu.

Çevre sakinleri, parka gelen bazı kişilerin ağaçların arasına girerek burada uyuşturucu madde ve alkol kullandıklarını öne sürerek, özellikle çocukların korkudan parka yaklaşamadığını söyledi. Park içerisinde ise 'şaşal' tabir edilen ve uyuşturucu içmek için kullanılan düzenekler olduğu görüldü. Vatandaşlar, parkın eski haline kavuşturulması için yetkililerden yardım istedi.

Edirne Haldun Taner Parkı\'nı, Madde Bağımlıları Mesken Tuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne Haldun Taner Parkı'nı, Madde Bağımlıları Mesken Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement