Edirne Para Çalmak İçin Girmiş Damla'yı Öldürmüş Ek - Son Dakika
Güncel

Edirne Para Çalmak İçin Girmiş Damla'yı Öldürmüş Ek

Para çalmak için girmiş Damla'yı öldürmüş EKKÜÇÜK DAMLA'YI 6 BİN KİŞİ UĞURLADIBulgaristan da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kırcaali'nin Mestanlı ilçesinde öldürülen Damla Güner (7) yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı törende gözyaşlarıyla toprağa verildi.

22.12.2017 17:48

Para çalmak için girmiş Damla'yı öldürmüş EK

KÜÇÜK DAMLA'YI 6 BİN KİŞİ UĞURLADI

Bulgaristan da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kırcaali'nin Mestanlı ilçesinde öldürülen Damla Güner (7) yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı törende gözyaşlarıyla toprağa verildi. Mestanlı Belediyesi öldürülen Damla için 'yas günü' ilan ederek, bayrakları yarıya indirdi. Düne kadar tutukluluk hali devam eden anne 40 yaşındaki Saadet Musa ve Belçika'da çalışmakta olan ve kızın acı haberiyle yurda dönen babası da cenaze programına katıldı. Mestanlı da Bulgar ve Türk vatandaşlardan oluşan yaklaşık 6 bin kişi, küçük kızı ebedi yolculuğuna uğurladı. Mestanlı imamı Güner Mahcur cenazede çok üzgün olduklarını belirterek, Söylenecek söz yok zaten. Sözün bittiği yerdeyiz zaten. Acımız büyük. Allah inşallah yakınlarına sağlık ve selamet versinö dedi. Mestanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan da minik Damla'yı son yolculuğuna uğurladı ve mezarına çiçekler bıraktı.

İKİ KEZ TATBİKATA GETİRİLDİ

Küçük Damla'yı öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısı Mehmet Hasan, Bulgar savcılık görevlileri tarafından dün iki defa olay yerine tatbike getirildi. Katil, yeğenini öldürmek niyetinde olmadığını, anahtarı bulunan eve para çalmak için girdiğini, ancak kız uyanınca onun ağzını bantladığını anlattı. Küçük kızın öldürüldüğü evin anahtarı ise zanlı Mehmet Hasan evinin önünde bir su çukurunda bulundu. Katil zanlısı Mehmet Hasan'ın ailesi de Damla'nın cenazesine katıldı. Baba Hasan, cenazeden görüntü almak isteyen gazetecilere tepki gösterdi.

Edirne Para Çalmak İçin Girmiş Damla\'yı Öldürmüş Ek
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne Para Çalmak İçin Girmiş Damla'yı Öldürmüş Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement