Edirne - Tartıştığı Adamı Kalbinden Bıçaklayıp Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Edirne - Tartıştığı Adamı Kalbinden Bıçaklayıp Öldürdü

Edirne - Tartıştığı Adamı Kalbinden Bıçaklayıp Öldürdü

Tartıştığı adamı kalbinden bıçaklayıp öldürdü EDİRNE'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Rahmanca Köyü'nde aralarında daha önce husumet olduğu belirtilen 60 yaşındaki Ahmet Yılmaz, köy meydanında karşılaştığı 44 yaşındaki Serkan Genç'i kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

31.10.2015 17:11

Tartıştığı adamı kalbinden bıçaklayıp öldürdü

EDİRNE'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Rahmanca Köyü'nde aralarında daha önce husumet olduğu belirtilen 60 yaşındaki Ahmet Yılmaz, köy meydanında karşılaştığı 44 yaşındaki Serkan Genç'i kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Oğlu 18 yaşındaki Berkan'ı da bıçakla ağır yaralayan katil zanlısı Yılmaz, jandarma ekiplerince yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Meriç İlçesi'ne 12 kilometre uzaklıktaki Rahmanca köyünde çobanlık yapan Ahmet Yılmaz, önceki akşam köy meydanındaki kahvehanede aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen Serkan ve oğlu Berkan Genç ile karşılaştı. İki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ahmet Yılmaz yanında taşıdığı bıçakla önce baba Serkan Genç'i daha sonra da oğlu Berkan Genç'i kalbinden bıçaklayıp kaçtı. Köylülerin ihbarı üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Serkan Genç, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Berkan Genç ise yoğun bakıma alındı.

SAKLANDIĞI TARLADA YAKALANDI

Olayın ardından soruşturma başlatan Meriç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçan katil zanlısı Ahmet Yılmaz'ı saklandığı bir tarlada yakalayıp gözaltına aldı. İlk ifadesinde aralarında husumet olan Serkan Genç'i ve oğlunu bıçakladığını itiraf eden Yılmaz, dün işlemlerinin ardından çıkarıldığı Uzunköprü Adliyesi'nde 'kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

OĞLU YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Ağır yaralı olan Berkan Genç ise ilk müdahalesinin yapıldığı Uzunköprü Devlet Hastanesi'nden hayati tehlikesi nedeniyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne - Tartıştığı Adamı Kalbinden Bıçaklayıp Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement