Ege Denizi'nde Kaçak Geçişler - Son Dakika
Güncel

Ege Denizi'nde Kaçak Geçişler

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, son 4 günde 90 kaçağı kurtardı.

25.11.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekiplerinin son 4 günde Ege Denizi'nde yasa dışı geçişlere karşı yürüttüğü çalışmalarda 90 kaçak göçmeni kurtardığı, yasa dışı geçiş organizasyonunda yer aldıkları belirlenen 2 kişiyi de yakaladığı bildirildi.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekipleri devriye görevi sırasında, Muğla'nın Bodrum ilçesi, Bağla Koyu ile Karaincir Koyu 7, İzmir'in Karaburun ilçesi, Küçükbahçe önlerinde 25, Dikili ilçesi Garip Adası açıklarında 29, Aydın'ın Didim ilçesindeki Eşek Adası doğusunda 24 göçmeni yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isterken yakaladı. Muğla'nın Datça ilçesi Bozburun önlerinde sürdürülen operasyonda ise 5 kaçak ile yasa dışı geçiş organizasyonunda yer aldıkları öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Açıklamada aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye, Eritre, Somali, Myanmar, İran, Afganistan uyruklu kaçakların ilgili birimlere teslim edildiği, 2 göçmen kaçakçısının da adli mercilere sevk edildiği bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ege Denizi'nde Kaçak Geçişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement