Ege Perla'ya Ünlü Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Ege Perla'ya Ünlü Yağmuru

Ege Perla\'ya Ünlü Yağmuru

İzmir'in yeni incisi Ege Perla, 16 Eylül, Cumartesi günü ünlü isimleri ağırladı.

18.09.2017 08:53  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Körfezi'nin en güzel noktasında, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi, önceki gün açılış ayına özel birbirinden farklı etkinlikler için ev sahipliği yaptı. Çağla Şıkel, Ozan Doğulu, Tuba Ünsal, Arda Türkmen ve Ayşe Tolga'nın Ege Perla misafirleri ile buluştuğu etkinliklerde İzmirliler eğlence dolu saatler yaşadı.

Etkinlikler kapsamında Çağla Şıkel, çocuklar için masal anlattı, Tuba Ünsal modanın inceliklerini sevenleri ile paylaştı. Arda Türkmen'in kendi elleriyle yaptığı zencefilli kurabiye ile güne lezzet katılırken, Ayşe Tolga ile sağlıklı yaşam üzerine keyifli bir sohbet yapıldı. Son olarak Ozan Doğulu'nun açılışa özel performansı ile ise kulakların pası silindi.

İzmir'in yeni incisi Ege Perla, 16 Eylül, Cumartesi günü ünlü isimleri ağırladı. Etkinlikler kapsamında Çağla Şıkel, çocuklar için"Uyku Şampiyonasına Katılan Çocuk" masalını anlattı. Pijamaları ile sahneye çıkan Çağla Şıkel, tüm çocukların ilgi odağı oldu. Şıkel, etkinlik sonunda kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen çocuklarla bire bir ilgilenirken renkli anlar yaşandı.

Tuba Ünsal ile moda üzerine gerçekleştirilen sohbette kendi stilini anlatırken, sohbete katılan misafirlerin stilleri ile de birebir ilgilenerek, tüm misafirlere modanın inceliklerini anlattı.

Ünlü şef Arda Türkmen ise güne özel olarak hazırladığı zencefilli kurabiye tarifini tüm Ege Perla misafirleri ile paylaştı. Yemek yapmanın püf noktalarını, farklı lezzet duraklarını ve mutfakta olmazsa olmazlarını anlatan Türkmen, kendi elleriyle hazırladığı zencefilli kurabiyeleri ise gelen tüm misafirlere tek tek dağıtarak, güne lezzetli bir damga vurdu.

Oyuncu Ayşe Tolga beslenme ve iyi yaşam trendleri hakkında merak edilenleri tüm Ege Perla misafirleriyle paylaştı. Sağlıklı yemek tarifleri ve detoks içecekleri çokça ilgi gören ve merak edilen Tolga, güne özel olarak hazırladığı Gençlik İksirinin tarifini paylaşırken, kendi elleriyle hazırladığı tariften misafirlerine de ikram etmeyi unutmadı.

Günün finali ise başarılı prodüktör ve Dj Ozan Doğulu ile yapıldı. DJ setinin başına geçen olan Ozan Doğulu, seçtiği birbirinden güzel parçalarla, Ege Perla misafirlerine tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege Perla'ya Ünlü Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement