Eğitim-Sen'den Öğretmenlere Şiddeti Kınıyoruz Eylemi - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Sen'den Öğretmenlere Şiddeti Kınıyoruz Eylemi

Eğitim-Sen\'den Öğretmenlere Şiddeti Kınıyoruz Eylemi

İzmir Eğitim-Sen 4 nolu şube üyesi bir gup, Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi’nde 26 Aralık günü yaşanan bir grup eli bıçaklı öğrenci velisinin okulu basması küfür ve hakaretlerde bulunması olayını kınadı.

30.12.2013 14:40

İzmir Eğitim-Sen 4 nolu şube üyesi bir gup, Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi'nde 26 Aralık günü yaşanan bir grup eli bıçaklı öğrenci velisinin okulu basması küfür ve hakaretlerde bulunması olayını kınadı. Okul önünde toplanan Eğitim-Sen 4 nolu şube yönetici ve üyeleri, ellerindeki 'öğretmenlere uzanan eller kırılsın', 'şiddete hayır' pankartları ile 'susma sustukça sıra sana gelecek', 'kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz' sloganları atarak 1 dakikalık alkış protestosu yaptı.

Eğitim-Sen 4 nolu şube Başkanı İsmail Akyol, basın açıklamasında şunları şöyledi: "Eğitim-Sen olarak bu şiddet olaylarını lanetliyor ve kınıyoruz. Bu olay yaşanalı 4 gün olmasına karşın herhangi bir şey yapılmadığı, bu konuda yeterli duyarlılığın gösterilmediği konusunda arkadaşlarımızın dile getirdiği sıkıntılar var. Bundan bir ay önce yine başka bir okulumuzda benzer bir olay yaşanmış, öğretmen arkadaşımız darp edilmişti. Biz, daha sıkıntılı bir olayla karşılaşmamak için, yetkililerin önlem alması gerektiği ve gereken duyarlılığı göstermesi konusunda bir kez daha buradan sesleniyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim-Sen'den Öğretmenlere Şiddeti Kınıyoruz Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement