Eğitimci Yazarlar Platformu Ortak Bir Çalışmaya İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Eğitimci Yazarlar Platformu Ortak Bir Çalışmaya İmza Attı

Eğitimci Yazarlar Platformu Ortak Bir Çalışmaya İmza Attı

Kısa bir süre önce kurulan Eğitimci Yazarlar Platformu üyeleri ortak bir çalışmaya imza attı.yazarlar kitaplarını imzalayıp okuyucularla sohbet ettiler.

13.06.2012 18:40

Kısa bir süre önce kurulan Eğitimci Yazarlar Platformu üyeleri ortak bir çalışmaya imza attı. Esenler'de açılan eğitim festivalinde bir araya gelen

yazarlar kitaplarını imzalayıp okuyucularla sohbet ettiler.

Eğitimci Yazarlar Platformu Sözcüsü Mahmut Balcı, platformun kuruluşu konusunda şu açıklamayı yaptı:

"İstanbul'da görev yapan bazı yazar öğretmenlerle zaman zaman bir araya gelerek eğitim faaliyetlerinde karşılaştığımız sorunları konuşur çözüm önerileri üzerinde kafa yorarız. Ancak sürekli göç alan ve çarpık yapılaşmadan dolayı taşradaki bazı illerden daha olumsuz şartlara sahip olan İstanbul'un bazı ilçelerinde öğretmenlik yapmanın ciddi bir çaba ve sabır gerektirdiğini biliyoruz. Çünkü İstanbul'un bazı ilçelerinin taşradan farkı yok. Sınıfa giren birçok idealist öğretmenin eğitimin geleceği ve kalitesi konusunda kendisini yerel yöneticilerden ve mülki amirlerden daha fazla sorumluluk sahibi gördüğüne inanıyoruz."

Her eğitimcinin çevresini aydınlatırken tükenen bir muma benzediğini anlatan Balcı, şöyle konuştu: "Eğitimci Yazarlar Platformu bu yaklaşımdan hareketle kuruldu. Platform çatısı altında buluşan eğitimci yazarlar olarak eğitim dünyasındaki sorunları gündeme getirmeyi, eğitimin kalitesini artırıcı kültürel ve sosyal çalışmalar yapmayı, önerilerde bulunmayı, eğitimci yazarların çalışmalarını ve görüşlerini geniş kitlelerle paylaşmayı hedeflemekteyiz."

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Eğitim Kurumu Yöneticileri ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri Eğitimci Yazarlar Platformunu ziyaret ederek yazarları

tebrik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitimci Yazarlar Platformu Ortak Bir Çalışmaya İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement