Eğlendiği Tavernanın Sahibi Tarafından Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Eğlendiği Tavernanın Sahibi Tarafından Öldürüldü

Eğlendiği Tavernanın Sahibi Tarafından Öldürüldü

Denizli'de tahliye olan 36 yaşındaki işletme sahibi Celil Atmaca, eğlenmek için gittiği tavernada işletme sahibi tarafından öldürüldü.

15.09.2015 16:26  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan 36 yaşındaki Celil Atmaca, kız arkadaşıyla birlikte eğlenmek için gittiği tavernada, işletme sahibi tarafından başından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Polis, olayın ardından kaçan işletme sahibi 32 yaşındaki H.H.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

CEP TELEFONUYLA SELFİE YAPTI

Üç yıl yattığı cezaevinden kısa bir süre önce tahliye olan Celil Atmaca, dün gece kız arkadaşı C.Ş. (35) ile birlikte Pamukkale İlçesi Korucuk Mahallesi'ndeki bir tavernaya eğlenmeye gitti. Bu sırada mekana iki arkadaşı da gelen Celil Atmaca, hep birlikte cep telefonuyla selfie yapıp Facebook'taki hesabından "Aşkım aşkımla ve kardeşlerimle güzel bir gece" yazarak paylaştı. Atmaca ve beraberindekiler gece boyunca eğlendi.

ÖNCE KAVGA ETTİLER

Saat 02.00 sıralarında, iddiaya göre Atmaca ile kız arkadaşına bakarak taciz ettiğini ileri sürdüğü işletme sahibi H.H.E. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. H.H.E., ruhsatsız av tüfeğiyle Atmaca'yı başından vurdu. Mekandaki diğer müşterilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, kanlar içinde yere yığılan Atmaca'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Atmaca'nın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma sürerken, polis, olayın ardından kaçan H.H.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğlendiği Tavernanın Sahibi Tarafından Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement