PKK'nın İğrenç Yüzü Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Önce Tecavüz Sonra İnfaz - Son Dakika
Son Dakika Logo

PKK'nın İğrenç Yüzü Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Önce Tecavüz Sonra İnfaz

22.11.2018 23:31  Güncelleme: 00:28

Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütü PKK'nın iğrenç yüzünü gözler önüne serdi. EGM tarafından paylaşılan bir militanın itirafında, "Kandil'de kaldığım sürede tecavüze uğrayan ve hamile kalan iki kadın gözlerimin önünde kurşuna dizildi." ifadeleri yer alıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), bölücü terör örgütü PKK'nın kadın istismarına dikkat çekmek için itirafçı bir militanın ifadesini paylaştı.

"KADIN İFFETİNE UZANAN ÇİRKİN EL: PKK"

EGM'nin sosyal medya hesaplarında "Kadın iffetine uzanan çirkin el: PKK" temasıyla yer alan mesajda, itirafçı bir örgüt militanı olan H.K.'nin (25) ifadesi paylaşıldı. H.K.'nin ifadesinde şunlar yer aldı:

PKK'nın İğrenç Yüzü Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Önce Tecavüz Sonra İnfaz

"GÖZÜMÜN ÖNÜNDE KURŞUNA DİZDİLER"

"Bir köylümüz vasıtasıyla örgüte katıldım. Kandil'de kaldığım sürede tecavüze uğrayan ve hamile kalan iki kadın gözümün önünde kurşuna dizildi. Halen Diyarbakır'da tutuklu K.C.'nin tecavüz ettiği Asmin Evin kod adlı Selma D., durum ortaya çıkınca infaz edilme korkusuyla kendi silahıyla intihar etti. PKK, kadını çatışmada ölmüş gibi açıkladı."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'nın İğrenç Yüzü Bir Kez Daha Ortaya Çıktı: Önce Tecavüz Sonra İnfaz - Son Dakika


Advertisement