Eker'e İnsana Saygı Ödülü Verildi - Son Dakika
Güncel

Eker'e İnsana Saygı Ödülü Verildi

Eker\'e İnsana Saygı Ödülü Verildi

Eker Gıda, insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları nedeniyle ödüllendirildi.

21.02.2013 12:31  Güncelleme: 17:25

İnsan kaynaklarındaki çalışmaları ile geçen yıl Kariyer. net üzerinden 25 bini aşkın iş başvurusu alan ve yapılan başvurulara ortalama 2 gün içinde ve adaya özel olarak geri dönüşte bulunan Eker, İnsana Saygı Ödülü'nün sahibi oldu.

12. İnsana Saygı Ödülleri törenine katılarak Eker adına ödülü alan Eker Süt Ürünleri A.Ş. İnsan Kaynakları Yöneticisi Yonca Taşdemir, adayların iş arama sürecinde yaşadıkları en önemli sorunlardan birinin başvurularına olumlu veya olumsuz geri dönüş alamamaları konusu olduğunu belirterek, "İnsan kaynakları politikamız olarak çalışanlarımıza verdiğimiz değeri, bizi tercih eden adaylara da yansıtmak açısından titizlikle çalıştığımız bir konuda ayrıca ödül kazanmak bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

İnsan kaynakları alanındaki özenli çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyu ile paylaşmak amacıyla düzenlenen Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri kapsamında, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan firmaların yanı sıra en çok başvuru alan ve en çok istihdam yaratan firmalar ödül alıyor. Ayrıca adayların seçtiği en beğenilen firma ve beğenilen iş ilanı da ödüllendiriliyor.

Firmaların adayların başvurularını olumlu veya olumsuz mutlaka yanıtlamasını teşvik etmek için başlatılan İnsana Saygı Ödülleri, adayların iş arama süreçlerini kolaylaştırma yönünde önemli bir adım teşkil ederken, işveren marka iletişimi açısından da büyük önem taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eker'e İnsana Saygı Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement