Elazığ'da "Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi" Sergisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da "Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi" Sergisi

19.03.2018 19:48

Elazığ'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla fotoğraf sergisi açıldı.

Elazığ'da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla fotoğraf sergisi açıldı.

İçme İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi" sergisi kentin alışveriş merkezinde izlenime sunuldu.

Çanakkale destanının anlatıldığı fotoğrafların yer aldığı sergi iki gün sürecek.

Okul Müdürü Fahri Karataş, yaptığı açıklamada, sergiye vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Çanakkale ile ilgili hatıraları bir kez daha canlandırıyoruz. Bu serginin yapılmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sergimizde 60'ın üzerinde Çanakkale ile ilgili fotoğraflarımız var. Ecdadımızı unutmadığımızı göstermek istedik." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 'Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi' Sergisi - Son Dakika


Advertisement