Elazığ'da Yangın: 4 Ev, 5 Ahır Yandı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Yangın: 4 Ev, 5 Ahır Yandı

Elazığ\'da Yangın: 4 Ev, 5 Ahır Yandı

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Yenibahçe köyünde çıkan yangında, 4 ev 5 ahır ile bir samanlık tamamen yandı.

07.11.2014 14:45  Güncelleme: 15:03

Elazığ'ın Maden İlçesi'ne bağlı Yenibahçe Köyü'nde çıkan yangında, 4 ev 5 ahır ile bir samanlık tamamen yandı. İtfaiyenin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Maden'in Yenibahçe Köyü'nde gece yarısı henüz belirlenemeyen nedenle Mustafa Gürbüz'e ait evde başlayan yangın bitişik evlere de sıçradı. Yangına kendi imkanlarıyla müdahale eden köylüler, jandarma ve itfaiyeye haber vererek evlerde bulunan eşyaların bir kısmını dışardı çıkarmayı başardı. Elazığ'a 70, Maden İlçesi'ne 45 kilometre uzaklıkta bulunan Yenibahçe Köyü'ne itafiye ekipleri ulaşana kadar 4 ev, 5 ahır ve 1 samanlık tamamen yandı. Köy muhtarı Veysi Gümüştekin, gece saat 01.00 sıralarında bağırışma sesleri ile dışarı çıktığında evinde yangın çıkan Mustafa Gürbüz'ün yardım çığlığını duyduğunu belirterek, "Baktım evler yanıyor. Hemen Maden ve Elazığ itfaiyelerini, jandarmayı ve Kaymakamı aradım. İtfaiye gelene kadar evler tamamen yandı. Can kaybının olmaması bizi sevindirdi" dedi.

Evlerinin tamamen yanması nedeniyle açıkta kalan köylülerin ilçe merkezindeki misafirhanelerde konaklayacağı belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Yangın: 4 Ev, 5 Ahır Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement