Elazığ Gençlik Ve Kültür Derneği Açıldı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Gençlik Ve Kültür Derneği Açıldı

Elazığ Gençlik Ve Kültür Derneği Açıldı

Valifahribey Caddesi üzerindeki derneğin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

10.08.2012 21:00  Güncelleme: 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valifahribey Caddesi üzerindeki derneğin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Ak Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Necati Çetinkaya, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, F.Ü Retör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Orhan, resmi kurum müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve çok sayıda davetliler katıldı.

Açılış öncesi dernek hakkında bilgi veren Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği Başkanı Arif Sıddık Barata "İnsan ömrünün sınırlı bir döneme sahip olduğu yaşam dünyasında "gençlik" yılları da sınırlı yaşam dünyasında yine sınırlı bir döneme sahiptir. Bu nedenle gençlik dinamizmi ve enerjisiyle az zamanda çok iş başarmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz.

Üstat Necip Fazıl 'ın dediği gibi : "Kim var? ' diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan fert fert 'ben varım! ' cevabını verici, her ferdi 'benim olmadığım yerde kimse yoktur! ' fikrini besleyici bir dâva ahlâkına kaynak bir gençlik" olarak ülkemizin gelişmesi ve ona paralel Elazığ'ın gelişmesi için mücadele etmek arzusu içerisindeyiz" diyen Barata; "Bu bağlamda gençlik alanında Elazığ için eksikliğini hissettiğimiz etkin bir sivil toplum örgütü kurmak amacıyla "ELAZIĞ GENÇLİK VE KÜLTÜR DERNEĞİ" girişimimizin fitilini ateşlemiş durumdayız.

Üretken, çalışkan, başarılı, milli manevi değerlere sahip, misyonu sağlam, vizyonu geniş gençler olarak bu ağır, bir o kadar da hayırlara vesile olacağını düşündüğümüz girişimimizin şehrimizin kalkınmasında rol oynayacağını ümit ediyoruz" dedi

Açılışta konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; " toplumsal hayatta sivil toplum örgütlerinin önemli bir yer tuttuğunu bu kapsamda şimdi açılışını gerçekleştireceğimiz gençlik ve kültür alanında faaliyet gösterecek olan derneğimizin Elazığa ve gençlerimize güzel projeler kazandıracağından şüphem yoktur. Ben bu vesileyle başkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyor yeni kurulan bu derneğin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum"dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu' da yeni kurulan derneğin hayırlı olmasını dileyerek, yönetim kuruluna başarı temennisinde bulundu.

,

Daha sonra konuşan Ak Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Necati Çetinkaya ise " Gençlik ve Kültür derneğinin ilimize hayırlı olmasını dileyerek, mekân olarak çok beğendiğini bu tarz mekanların çoğalması gerektiğini, kendilerinin de gençlere her zaman destek vermeye devam edeceğini" söyledi.

Konuşmaların ardından gerçekleşen açılış sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Ak Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Necati Çetinkaya' ya Başkan Barata tarafından halı üzerine işlenen portre motifleri hediye edilerek program sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Gençlik Ve Kültür Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement