Elazığ'ın Yeni Meydanı Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ'ın Yeni Meydanı Yapılıyor

Elazığ\'ın Yeni Meydanı Yapılıyor

Başkan Selmanoğlu: Ahmet Aytar Spor Salonunun yeri güzel bir meydan olacak.

15.10.2013 01:07

Elazığ Belediyesine bağlı ekipler kış aylarına girmeden şehrin dört bir yanında çalışmalarına ağırlık verirken, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'da incelemelerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda yıkılan Ahmet Aytar Spor Salonunun yerinde yeni meydan çalışmasını inceleyen Başkan Selmanoğlu, güzel bir meydanı şehre kazandıracaklarını söyledi.

Devam eden çalışmalar hakkında Başkan Selmanoğlu'na bilgiler veren Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Murat Torgut: "3 bin m2 alan üzerinde bir meydan çalışması yapacaklarını, bu alan içerisinde vatandaşların dinlenebilmeleri adına oturma gruplarının bulunacağını ve yine yazın güneşten, yağmurlu ve yağışlı havalarda ise parkta dinlenen vatandaşların hava şartlarından etkilenmemeleri için 50 metre ebadında 2 adet yarasa görünümünde gölgelik bulunacağını" kaydederek en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Torgut'un ardından bir açıklamada bulunan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da "Düşüncemiz ve amacımız şehre geniş bir meydan bırakabilmek diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eski spor salonunun bulunduğu alandayız ve buranın karşılığında şehrin doğusunda Doğukent'te yeni bir spor salonu yapacağız. Çünkü batıda gerek Yakup Kılıç Spor Salonu ve gerekse Fırat Üniversitesinin yapımını sürdürdüğü olimpik bir spor salonu bulunuyor. Şehrin doğusunda yapacağımız spor salonu Ahmet Aytar Spor Salonundan büyük olacak ve 1000 kişilik kapasitede hizmet verecek. Burası da şehrin merkezinde yeni bir meydan olacak ve vatandaşlar hem gündüz, hem de yapılacak dekoratif aydınlatmalarla gece bu meydanda rahatlıkla dinlenebilecekler."dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Elazığ'ın Yeni Meydanı Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement