Emekli Albay, Oğlunu Vurup İntihar Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Emekli Albay, Oğlunu Vurup İntihar Etti (2)

ALBAY'IN OĞLU DA YAŞAMINI YİTİRDİ İzmir'in Karabağlar ilçesinde, emekli albay Ahmet Taşçı'nın tartıştıktan sonra vurarak ağır yaraladığı oğlu Arda Çağlar Taşçı da tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

23.02.2018 00:35

ALBAY'IN OĞLU DA YAŞAMINI YİTİRDİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, emekli albay Ahmet Taşçı'nın tartıştıktan sonra vurarak ağır yaraladığı oğlu Arda Çağlar Taşçı da tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Olay sıra sında Albay Taşçı, oğlunu vurduktan sonra kendi başına ateş ederek intihar etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Albay, Oğlunu Vurup İntihar Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement