Emekli askerin balık tutma için denize açılması sonrası arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Emekli askerin balık tutma için denize açılması sonrası arama çalışmaları devam ediyor

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz tarihinde kendisine ait botuyla balık tutmak için ayrılan emekli asker Cemil Korkmaz'dan haber alamayan ailesi durumu emniyet birimlerine bildirince deniz, kara ve havadan arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ekipleri karadan, Sahil Güvenlik Güney Ege komutanlığına bağlı, uçak, helikopter ve arama kurtarma botları denizden ve havadan geniş çaplı arama çalışmalarına devam ediyor.

12.07.2023 13:46

Balık tutmak için denize açılan emekli askerin arama çalışmaları devam ediyor

MUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz tarihinde kendisine ait botuyla balık tutmak için ayrılan emekli asker Cemil Korkmaz'dan haber alamayan ailesi durumu emniyet birimlerine bildirince deniz, kara ve havadan arama çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Fethiye'ye bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz Pazar günü saat 17.00 da kendine ait botla balık tutmak için ayrılan 47 yaşındaki Cemil Korkmaz'dan o günden bu yana haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı emekli uzman çavuş için Jandarma ekipleri karadan, Sahil Güvenlik Güney Ege komutanlığına bağlı, uçak, helikopter ve arama kurtarma botları denizden ve havadan geniş çaplı arama çalışmalarına devam ediyor.

Emekli askerin balık tutma için denize açılması sonrası arama çalışmaları devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emekli askerin balık tutma için denize açılması sonrası arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement