Emine Zilan & Semra Özerli
'Seyir' Ebru Sergisi
21-31 Mayıs 2014
Geleneksel Türk-İslam Sanatlarından olan ebru sanatıyla on yıldan fazla bir süredir meşgul olan sanatçılar, 2013 yılına kadar kazandıkları bilgi birikim ve tecrübelerini birleştirdiler. Ve bu sergide gelenekselin yanı sıra günümüzün modern izlerini taşıyan yorumlara imza attılar.
Genç, dinamik ebruzenlerimizden Zilan ve Özerli bir yılı aşkın bir süredir hazırladıkları çalışmalarıyla konuklara suyun "Seyir" halindeki renklerini sunmaya hazırlar.
Oldukça meşakkatli, kendi özünde tevazu barındıran ve bir o kadar naif bir sanat olan ebrunun Zilan ve Özerli yorumunu "21-31 Mayıs 2014"tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde ziyaret etme şansınız olacak.
Zilan ve Özerli Geleneksel Türk –İslam Sanatı olan Ebruyu klasik temelinden kopmadan günümüz insanına aktarmayı amaçlamaktadırlar.
Sanatçılarımızı daha önce;
_ "Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Nisan 2013'de Sultanahmet Camii Avlusu'nda
_Acd Sanat Merkezi Hocalar Sergisi, Ekim 2013'de
_Galeri Kartal Kartal Anadolu İmam Hatip Kış Festivali Etkinlikleri,Ocak 2014'de
_Acd Sanat Merkezi," Seziş" Mart 2014'de .
Ve şimdi "Seyir" ile Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde görmekteyiz.
Açılış: 21 Mayıs 2014 Çarşamba Saat:18.00
Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi, İstiklal Cad. No:217
Son Dakika › Güncel › Emine Zilan & Semra Özerli'den 'Seyir' Ebru Sergisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?