Emniyet Müdürü Kurt'tan Etb'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Kurt'tan Etb'ye Ziyaret

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Ticaret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti.

09.11.2017 17:17

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Ticaret Borsası'nı (ETB) ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Kurt'u, ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, ETB Meclis Başkanı Fedai Canım ile ETB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş karşıladı.

Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, borsanın çalışmaları ve projeleri hakkında ayrıntılı bilgi aktardı.

Borsacılık faaliyetlerinin bir kültür olduğunu ifade eden Öztürk, "Borsamız köklü bir tarihe sahip ve hizmetleri uzun yıllardır sunuyor. Üyelerimiz ve üreticilerimizle bir bütünüz. Sunulan hizmetlerin kalitesini sürekli iyileştirme gayreti içerisindeyiz. Gelişen teknolojiyi takip ederek sisteme dahil etmeye devam edeceğiz." dedi.

ETB Hububat ve Yağlı Tohumlar Elektronik Satış Salonu'nda gerçekleştirilen işlemleri yerinde inceleyen Kurt da görevi gereği birçok ilde çalıştığını ifade etti.

Etkin olarak faaliyet gösteren borsayı ilk defa gördüğünü aktaran Kurt "Temennimiz benzerlerinin diğer illerimizde yaygınlaşması ve halkımızın bu hizmetlerden faydalanabilmesidir. Emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Kurt'tan Etb'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement