Emniyet Personeline Oto Hırsızlığı ile Mücadele Kursu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emniyet Personeline Oto Hırsızlığı ile Mücadele Kursu

27.10.2017 17:19

Otomobil hırsızlığı suçlarının aydınlatılması ve faillerinin kısa sürede yakalanabilmesi amacıyla 81 ilden emniyet personeline eğitim verildi.

Otomobil hırsızlığı suçlarının aydınlatılması ve faillerinin kısa sürede yakalanabilmesi amacıyla 81 ilden emniyet personeline eğitim verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, otomotiv sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek oto hırsızlığı suçuna karşı daha etkin mücadele edilebilmesi amacıyla otomobil fabrikalarının yoğun olduğu Kocaeli'nde "Oto Hırsızlığı ile Mücadele Araç Ön İnceleme Kursu" gerçekleştirildi.

Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 23- 27 Ekim'de düzenlenen kurs süresince, oto hırsızlığı soruşturma teknikleri ve yasal mevzuat dersleri dışında otomobil üretim fabrikalarında, otomobillerin üretim aşamasında yapılan çalışmalar ile motor, şase ve takılan parçaların seri numaralarının yerleri gibi konularda da eğitim verildi.

Kursun 2018'de de devam edeceği, eğitimlerle uzmanlaşan polisin oto hırsızlığı ile mücadelede daha etkin rol oynamasının amaçlandığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Personeline Oto Hırsızlığı ile Mücadele Kursu - Son Dakika


Advertisement