Emniyet Şeridindeki Otomobile Arkadan Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Şeridindeki Otomobile Arkadan Çarptı: 4 Yaralı

Emniyet Şeridindeki Otomobile Arkadan Çarptı: 4 Yaralı

Aydın'da telefonla konuşmak için emniyet şeridine park edilen otomobile başka bir araç arkadan çarptı.

06.09.2014 23:54  Güncelleme: 09:17

Aydın'da telefonla konuşmak için emniyet şeridine park edilen otomobile başka bir araç arkadan çarptı. Yaklaşık 25 metre sürüklenen otomobil, trafik levhasına çarparak dururken, kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, Aydın- Muğla Karayolu Koçarlı Yol Kavşağı yakınlarında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Muğla'dan Aydın yönüne giden Mustafa Dönmez (33), telefon ile konuşmak için 09 HA 430 plakalı otomobilini sinyal lambalarını yakarak emniyet şeridine park etti. Otomobilin içinde telefonla konuşan Dönmez'in otomobiline aynı istikametten gelen Kadir Akpınar'ın (41) kullandığı 09 DR 682 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil yol kenarındaki trafik levhalarına çarparak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Kadir Akpınar, eşi Zuhal Akpınar (41) ile çocukları Kaan Akpınar (14) ve Hakkı Akpınar'ı (11) araçtan çıkardı. Yaralılar ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Kazayı yara almadan atlatan Mustafa Dönmez, "Telefonla konuşmak için durmuştum. Bir gürültü duydum, ne olduğunu anlamadım" dedi. Kaza nedeniyle Aydın- Muğla Karayolu'nda trafik bir süre tek şeritten verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Şeridindeki Otomobile Arkadan Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement