Engelli Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı - Son Dakika
Güncel

Engelli Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı

Engelli Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı

Kağıthane ile ilgili projeler geliştiren, aktif olarak gençlerin kent yönetimine katılımını sağlayan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi, örnek bir çalışmaya daha imza attı.

21.02.2014 09:23

Kağıthane ile ilgili projeler geliştiren, aktif olarak gençlerin kent yönetimine katılımını sağlayan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi, örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Birbirinden farklı programlar düzenleyen ve ilçe gençlerini sosyal aktivitelere teşvik eden etkinliklere imza atan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi, gerek düzenlediği spor, sanat ve kültür aktiviteleri gerekse yerel yöneticileriyle gerçekleştirdikleri buluşmalarla gençlerin sesini duyuruyor.

Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri engelli çocuklarla bir araya gelerek resim yaptılar. Gençlerin down sendromlu çocuklarla resim yaptığı programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel de katıldı.

Gençlerin getirdiği sulu, yağlı ve pastel boyalarla rengarenk resimler çizen down sendromlu çocuklar hayallerini kağıda aktardılar. Engelli çocukların sosyal alandaki becerilerini geliştirmek ve topluma uyum sağlamadaki başarılarını artırmak amacıyla hazırlanan programda çocukların çizdiği resimler büyük ilgi gördü. Onlarla birlikte resim yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, bu konudaki başarılarından dolayı çocukları tek tek tebrik etti.

Gençlerin kültürlerini ve sanatsal faaliyetlerini daha etkin biçimde kullanmalarını sağlayan ve bu konuda projeler üreten Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi'nin önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Kılıç, "Gençlerimiz çok iyi çalışıyor. Toplumun her kesimine yönelik projelerle örnek olacak işlere imza atıyorlar. Bugün de engelli çocuklarımızla bir araya gelip onlarla resim yaptılar. Birlikte resim yaptık. Onlarla birlikte çok güzel vakit geçirdik. Yaptıkları resimlere bakınca fırsat verildiği takdirde herkesin başarılı olabileceğini bir kez daha anladık. Sorumluluklarının bilincinde olan hem kendi geleceklerine hem de yaşadıkları bu ilçenin geleceğine sahip çıkan gençlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

Renkli görüntülerin yaşandığı programın sonunda engelli çocuklar gençlerle futbol oynadılar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Engelli Çocuklar Hayallerini Resimlerle Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement