Engelli Motorcunun "Yollarda Engel Yok" Projesi - Son Dakika
Güncel

Engelli Motorcunun "Yollarda Engel Yok" Projesi

Görüntü Dökümü : Engelli motorcu Özkan Kandemir'in konuşması Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'nun konuşması Detaylar Engelli motorcudan "Yollarda Engel Yok" projesi Engelli motorcu Özkan Kandemir tarafından "Yollarda Engel Yok" sloganıyla organize edilen projenin tanıtımı gerçekleştirildi.

01.02.2016 13:30

Görüntü Dökümü :

Engelli motorcu Özkan Kandemir'in konuşması

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'nun konuşması

Detaylar Engelli motorcudan "Yollarda Engel Yok" projesi

Engelli motorcu Özkan Kandemir tarafından "Yollarda Engel Yok" sloganıyla organize edilen projenin tanıtımı gerçekleştirildi.

Silivri Motorcular Kulübü üyesi, engelli motorcu Özkan Kandemir'in başlatmış olduğu "Yollarda Engel Yok" projesi Silivri Kale Park tesislerinde düzenlenen kahvaltı programı ile tanıtıldı. Kahvaltıya Trakya Motorcular Kulübü, Türkiye Engelliler Kulübü ve Barkın Bayoğlu ile Gülşah Merve Yüksel'in de aralarında bulunduğu çok sayıda motorcu katıldı.

Kahvaltı programında konuşan Kandemir, "Bugün Silivri Motorcular Kulübünün ilk kahvaltı programı, beklediğimiz katılımın çok üstünde bir katılım oldu. Burada toplanma amacımız mayıs ayında yapmayı düşündüğüm Türkiye turu. Bu tur öncesinde bu kadar kalabalığı burada görmek çok güzel. Biz motosikletçiler, engelli olmaya en yakın adaylarız. Rica ediyorum engellilere hoşgörülü davranın ve trafikte motosikletçileri fark edin" dedi.

"Yollarda Engel Yok" sloganıyla düzenlenen proje kapsamında, mayıs ayında 47 ili kapsayan motosiklet turu yapılacağı bildirildi.

Kahvaltının ardından motosikletlerle şehir merkezinde tur atan grup, Silivri sahilindeki Atatürk Meydanına gelerek burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan Kandemir ve beraberindeki grup daha sonra Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'ndeki yardım mağazasına bin kişilik kıyafet yardımında bulundu. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, "Çok anlamlı, hayırlı bir iş yaptınız" diyerek, destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program Silivri stadyumundaki motosiklet gösterisinin ardından sona erdi.

Engelli Motorcunun "Yollarda Engel Yok" Projesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelli Motorcunun 'Yollarda Engel Yok' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement