Er-Do-Der'den, Mahmut Serbes'e Plaket - Son Dakika
Güncel

Er-Do-Der'den, Mahmut Serbes'e Plaket

Er-Do-Der\'den, Mahmut Serbes\'e Plaket

Lizay Pırlanta işbirliğiyle tasarladığı ürünler; ER-DO-DER yararına açık arttırmayla satıldı.

14.12.2012 12:55

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ER-DO-DER) yararına Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 'Yılbaşı Balosu'na çok sayıda tanınmış isim katıldı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin Lizay Pırlanta işbirliğiyle tasarladığı ürünler; ER-DO-DER yararına yapılan gecede açık arttırmayla satıldı.

Ünlü İsimler buluştu

Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ER-DO-DER) yararına Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 'Yılbaşı Balosu'na; Feryal Gülman, Nebahat Çehre, Ebru Uygun, Beyza Aslan, Emek Saran, Aslı Şen, Buse Terim, Azade Balkaner, Sedef Karamehmet, Ender Mermerci ve çok sayıda tanınmış isim ile Sakarya'dan Lizay Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serbes katıldı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin Lizay Pırlanta işbirliğiyle tasarladığı ve her biri mitolojik bir anlam taşıyan "Yakut, Zümrüt, Pırlanta, Topaz, Elmas" gibi özel taşlarla hazırlanan tasarımlar, davete katılanların kokteyl alanında beğenisine sunularak, ER-DO-DER yararına yapılan gecede açık arttırmayla satıldı.

Ürünler 81 bin TL'ye satıldı

Er-Do-Der'den, Mahmut Serbes'e plaket

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede; geliri erken doğan bebekler için harcanacak olan bu özel tasarım ürünler Uğur Batur tarafından gerçekleştirilen bir müzayedeyle satıldı. Gecede pek çok tanınmış isim hem derneğe katkıda bulunmak hem de ünlü bir ismin imzasını taşıyan bu ürünlere sahip olmak için adeta birbiriyle yarıştı.

Tanınmış isimlerden Feryal Gülman, kendi tasarladığı pırlantadan oluşan bir seti 9 bin TL'ye alırken, ancak daha sonra tekrar satılması için derneğe bağışladı. Aslı Şen'in tasarladığı kolye ve bileklik müzayedede 13 bin TL'ye cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Nuran Ercil ve Neşe Sert tarafından alındı. ER-DO-DER yararına tasarımları hazırlayan Lizay Pırlanta'nın ürünleri gecenin sonunda toplam 81 bin TL'ye alıcı buldu. Açık arttırma sonrasında davetliler Aşkın Nur Yengi'nin şarkıları ve sürpriz dans gösterisiyle eğlenceli bir gece yaşadı. Gecede katkılarından dolayı ER-DO-DER Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe; Lizay Pırlanta'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serbes'e plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Er-Do-Der'den, Mahmut Serbes'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement