Erdem Yener'in Yeni Single Çalışması TTNET'te - Son Dakika
Güncel

Erdem Yener'in Yeni Single Çalışması TTNET'te

Erdem Yener\'in Yeni Single Çalışması TTNET\'te

TTNET Müzik, Erdem Yener'in "Rüyalar Kızı" adlı yepyeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor.

17.01.2013 15:26  Güncelleme: 13:04

Hem oyuncu hem de müzisyen kimliğiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Erdem Yener'in sadece dijital platformlarda paylaşacağı yeni şarkısı ilk olarak TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

En yeni şarkıların ve albümlerin yayınlandığı adres olarak müzikseverlerin buluşma noktası haline gelen TTNET Müzik, yine merakla beklenen bir çalışmaya daha yer veriyor. Reklamlarda ve çeşitli televizyon projelerinde gösterdiği başarılı performansla herkesin sevgisini ve hayranlığını kazanan Erdem Yener, müzik kariyerine de kaldığı yerden devam ediyor.

Erdem Yener, 2008 yılında çıkardığı "Kirli" albümünden sonra uzun süreli sessizliğini yeni single'ı "Rüyalar Kızı" ile bozuyor. Sadece dijital platformlarda paylaşılacak olan "Rüyalar Kızı", ilk olarak TTNET Müzik kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. Erdem Yener'in bu single çalışması aynı zamanda yeni albümün de habercisi niteliğinde... Hayranları, önümüzdeki ilkbaharda Erdem Yener'in yeni albümüne de kavuşmuş olacaklar.

Söz ve müziği Erdem Yener'e ait olan "Rüyalar Kızı"nın prodüktörlüğünü Demir Demirkan yaptı. Fotoğraf çekimleri ise Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirildi.

Erdem Yener "Rüyalar Kızı" hakkında şunları söylüyor: "Zamanında anlatamadığım duygularımı içeriyor. Artık daha direkt ve netim. "Neden?" sorusuna veremediğim cevapları şimdi açıkça anlatıyorum. Şarkı birini çok severken terk etmenin gerçekliği ile yüzleştiriyor insanı."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erdem Yener'in Yeni Single Çalışması TTNET'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement