Erdemli - Engellilere Özel 'Uygulama Evi' - Son Dakika
Güncel

Erdemli - Engellilere Özel 'Uygulama Evi'

Erdemli - Engellilere Özel \'Uygulama Evi\'

Engellilere özel 'uygulama evi'MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde, engellilere yönelik 'Ömer Faruk Kayıkçı Uygulama Evi' açıldı.

11.05.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engellilere özel 'uygulama evi'

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde, engellilere yönelik 'Ömer Faruk Kayıkçı Uygulama Evi' açıldı.

İlçeye bağlı Arpaçbahşiş Mahallesi'nde, hayırsever iş adamı Ali Kayıkçı tarafından yaptırılan ve yeğeni Ömer Faruk Kayıkçı'nın adı verilen uygulama evinde, engellilere, temizlik, yemek yeme gibi günlük işlerle ilgili eğitim verilecek.

Açılış törenine katılan Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, "Çocuklarımız normal hayatlarını sürdürebilmek için başta ellerini yıkamayı, üst ve başlarını temiz tutmayı, elbiselerini çıkartıp giyinmeyi, yemek yemeyi burada öğrenecek" dedi.

Hayırsever iş adamı Ali Kayıkçı ise yeğeni Ömer Faruk Kayıkçı'nın da özel eğitim alan bir çocuk olduğunu belirterek, bu durumdaki vatandaşlara destek olmak amacıyla böyle bir çalışma yaptığını söyledi.

Daha sonra Kaymakam Taştan, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, hayırsever iş adamı Ali Kayıkçı ve engelli çocuklar, açılış kurdelesini kesti. Törende iki engelli çocuk katılımcılara kahve ikram etti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdemli - Engellilere Özel 'Uygulama Evi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement