"Ergenekon" Davasının 236. Duruşması Başladı - Son Dakika
Güncel

"Ergenekon" Davasının 236. Duruşması Başladı

"Ergenekon" Davasının 236. Duruşması Başladı

"Ergenekon" davasının 236'ncı duruşması başladı.

28.09.2012 11:32

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün de aralarında bulunduğu 65'i tutuklu 274 sanıklı

"Ergenekon" davasının 236'ncı duruşması başladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde oluşturulan salonda görülen duruşmaya, emekli Orgeneral Hurşit Tolon, emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin'in de aralarında bulunduğu 36 tutuklu sanık katıldı.

Duruşmaya, eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Sedat Peker ile 16 celse men edilen gazeteci Tuncay Özkan ve CHP İzmir Milletvekilli gazeteci Mustafa Balbay'ın da aralarında bulunduğu 29 tutuklu sanık gelmedi.

Duruşmada tutuksuz sanıklar eski polis müdürü Adil Serdar Saçan ve gazeteci Güler Kömürcü Öztürk de hazır bulundu.

Mahkeme heyetine başkanlık yapan hakim Hüsnü Çalmuk, sanıklardan Adil Serdar Saçan'ın talebi üzerine çağrılan İstanbul eski Organize Suçlar Şube Müdür Yardımcısı Ahmet İhtiyaroğlu'nun hazır olduğunu belirtti.

Duruşma, İhtiyaroğlu'nun dinlenilmesiyle devam ediyor.

Muhabir: Hanife Sevinç/ Nurhan Çorlu

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Ergenekon' Davasının 236. Duruşması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement