ERGENEKON KUMPAS DAVASI GİZLİ TANIĞI ÜMİT SAYIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR (1) - Son Dakika
Güncel

ERGENEKON KUMPAS DAVASI GİZLİ TANIĞI ÜMİT SAYIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR (1)

ERGENEKON KUMPAS DAVASI GİZLİ TANIĞI ÜMİT SAYIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR (1)

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR / Kadıköy'de evinde ölü bulunan Ergenekon Kumpas davasında tutuklanan daha sonra gizli tanıklık yaparak tahliye edilen Doç. Dr. Ümit Sayın için Kızıltoprak'taki Zühtüpaşa Camii'nde tören düzenleniyor.

31.01.2020 13:16

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR/

Kadıköy'de evinde ölü bulunan Ergenekon Kumpas davasında tutuklanan daha sonra gizli tanıklık yaparak tahliye edilen Doç. Dr. Ümit Sayın için Kızıltoprak'taki Zühtüpaşa Camii'nde tören düzenleniyor.

Ergenekon Kumpas davası kapsamında 2008 yılında tutuklanarak 23 ay cezaevinde kalan 59 yaşındaki Doç. Dr. Ümit Sayın, gizli tanık olduktan sonra tahliye edilmişti. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nde görevli olan Sayın, Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Erimez Caddesi üzerinde bulunan evinde ölü bulundu. Sayın için bugün Kızıltoprak'taki Zühtüpaşa Camii'nde tören düzenleniyor. Törene Sayın'ın yakınları katılıyor.

Görüntü Dökümü: -----------------Cenazeden görüntü-Öğrencisi Özgür Dayanır ile röp-Yeğeni Okan Aslay ile röp- Erol Mütercimler'in görüntüsü-Cenazeye gelenlerden görüntü-Dua edenlerden görüntü

-Genel ve detay görüntüler


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ERGENEKON KUMPAS DAVASI GİZLİ TANIĞI ÜMİT SAYIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement