Erkekliğe Attıkları Adımı Aileleriyle Doyasıya Kutladılar - Son Dakika
Güncel

Erkekliğe Attıkları Adımı Aileleriyle Doyasıya Kutladılar

Erkekliğe Attıkları Adımı Aileleriyle Doyasıya Kutladılar

Yüzlerce çocuğu sünnet ettiren Kağıthane Belediyesi, sünnet olan yavrularımıza muhteşem bir şölen düzenledi.

18.07.2012 08:44

Aileleriyle Faruk K nın verdiği konserle coşan kalabalık, gecenin geç satlerine kadar şölen alanından ayrılmadı. 15 Temmuz Pazar günü Saat 19.00 da Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi Etkinlik Alanında düzenlenen Programı çocukların "Burak Abi"si Burak Sezen yönetti.

CERRAHİ OPERASYONLAR, UZMAN HEKİMLER TARAFINDAN HİJYENİK ORTAMDA YAPILIYOR

Kağıthane Belediyesi'nin Geleneksel hale getirerek her yıl gerçekleştirdiği Toplu Sünnet Programı, Kağıthane Devlet Hastanesinde cerrahi operasyonlarla gerçekleştirildi. Başhekim Gülsen Meral Sezer ve hastane personelinin büyük katkılarıyla hijyenik ortamda yapılan cerrahi operasyonları Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç da yakından takip etti.

YAVRULARIMIZ, BELEDİYENİN GİYDİRDİĞİ SÜNNET KIYAFETLERİNİ ÇOK BEĞENDİLER

Sünnet olan çocukları Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü giydirdi. Sünnet kıyafetleri içinde; pelerin, gömlek, pantolon, kuşak, yelek, papyon, asa, şapka ve ayakkabı yer aldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen  "Sünnet Şöleni" etkinliğinde de çeşitli hediyeler yavrularımıza dağıtıldı. Ayrıca sünnet olan her çocuğa Başkan Fazlı Kılıç adına "Hayata Atılma Sertifikası" verildi.

Toplu Sünnet Şöleni etkinliğine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Eşi Fatma Kılıç'la birlikte AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan da katıldı. Protokolde ak parti Kağıthane İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, Belediye Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır, Kemal Çavuş ve Mevlüt Öztekin, Belediye Meclis Üyeleri Derye Uzunboy, Mustafa Bilgin ve Ergun Keleş, Sivas Hafik Celalli Köyü Dernek Başkan Yardımcısı Emrullah Kaya, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri, Birim Müdürleri de yer aldılar.

ŞÖLEN GECESİNDE COŞKU VE EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI

Burak Sezen'le açılışı yapılan zengin eğlence programında İllüzyon Gösterisi, Kukla Show, Karagöz ve Hacivat, Maskotlar, Palyaçolar, Tahta Bacak, Dev Şişme Oyun Grupları çocukların eğlencesine renk katarken, sanatçı Faruk K'nın vermiş olduğu konser sünnet çocuklarının ailelerine ve diğer izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin geç vakitlerine kadar süren konserde ses sanatçısı Faruk K, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle sevenlerini eğlencenin doruğuna çıkarırken, sünnet çocukları ve aileleri de sahnede ünlü sanatçıya eşlik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erkekliğe Attıkları Adımı Aileleriyle Doyasıya Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement