Ermenek'te 2 İşçinin Daha Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ermenek'te 2 İşçinin Daha Cesedine Ulaşıldı

Ermenek\'te 2 İşçinin Daha Cesedine Ulaşıldı
17.11.2014 16:59  Güncelleme: 17:32

Ermenek'teki maden faciasının 21. gününde 4. Başyukarı bölümünde cesetlerine ulaşılan 2 işçiden birinin cesedi ocaktan çıkartıldı.

1 İŞÇİNİN CESEDİ OCAKTAN ÇIKARILDI

Ermenek'te faciasının 21'inci gününde 4'üncü Başyukarı bölümünde cesetlerine ulaşılan 2 işçiden 1'inin cesedi ocaktan çıkartıldı. Ambulansa konulan cenaze, jandarma eşliğinde otopsi yapılması için Ermenek Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

6 Kasım günü cesetlerine ulaşılan Kerim Haznedar ve İsa Gözbaşı'nın cesetleri ise 2'nci Başyukarı bölümünde bulunmuştu.

KİMLİKLERİ DNA TESTİ İLE BELİRLENECEK

Diğer işçinin cesedinin ocaktan çıkartılması için çalışmalar sürüyor. O işçinin cesedi de otopsi yapılmak için aynı hastanenin morguna kaldırılacak. Bugün cansız bedenlerine ulaşılan 2 işçinin kimlikleri, yapılacak DNA testinde, daha önce 18 işçinin 24 yakınından alınan DNA örnekleriyle karşılaştıralarak belirleneceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ermenek'te 2 İşçinin Daha Cesedine Ulaşıldı - Son Dakika


Advertisement