Erzincan'da Kaçan Kurbanlıklar Drone ve Atlı Birlikler ile Yakalanacak - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da Kaçan Kurbanlıklar Drone ve Atlı Birlikler ile Yakalanacak

Erzincan da kaçan kurbanlıklar drone ve atlı birlikler ile yakalanacakERZİNCAN - Erzincan Belediyesi, kurban bayramının yaklaşması münasebetiyle kaçan kurbanlıkların yakalanması için her yıl olduğu gibi bu yılda bir kurban timi oluşturdu.

19.08.2017 12:54

Erzincan da kaçan kurbanlıklar drone ve atlı birlikler ile yakalanacak

ERZİNCAN - Erzincan Belediyesi, kurban bayramının yaklaşması münasebetiyle kaçan kurbanlıkların yakalanması için her yıl olduğu gibi bu yılda bir kurban timi oluşturdu.

Erzincan Belediyesine ait kurban timi çalışmalarında kondisyon, silahlı atış eğitimi ve kaçan kurbanlıkların nasıl yakalanmaları gerektiği konusunda eğitim alıyor. Geçen yıl insansız hava araçları ile daha da güçlendirilen Erzincan Belediyesine ait kurban timi, bu yıl da hem atlı birlik hem motorize ile uzak mesafelere kaçan kurbanlıkların takibini yapacak.

Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı Halit Mutlu yaptığı açıklamada; "Kurban bayramı öncesi birçok aksaklıklar meydana gelebiliyor. Bu aksaklıklardan ötürü vatandaşlarımıza yardımcı olmak maksadıyla kaçan kurbanlıkların sahiplerine sağsalim teslim edebilmek için 12 kişilik bir ekip oluşturduk. Ekibimiz Kurban bayramına kadar eğitimlerini devam ettirecekler. Bu süreç içerisinde vatandaşlarımız Alo 153 hattını kullanabilirler." diye konuştu.

Erzincan\'da Kaçan Kurbanlıklar Drone ve Atlı Birlikler ile Yakalanacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da Kaçan Kurbanlıklar Drone ve Atlı Birlikler ile Yakalanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement