Erzincan'da Yol Çöktü, Kamyonet İçine Düştü - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da Yol Çöktü, Kamyonet İçine Düştü

Erzincan\'da Yol Çöktü, Kamyonet İçine Düştü

Erzincan'da öğle saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle yol çöktü.

20.05.2013 18:32

Erzincan'da öğle saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle yol çöktü. Park halindeki bir kamyonet, çöküntüyle oluşan yarıkta yan yatarken, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Erzincan kent merkezinde, öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken, Gülabibey Mahallesi 965. Sokak'taki yolda çökme meydana geldi. O sırada park halindeki Metin Öztürk'e ait 24 DN 808 plakalı kamyonette çöken yolda oluşan yarıkta yan yattı. Kamyonet çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılırken, sürücü Metin Öztürk, kamyonetin önünde bulunan otomobili kenara çekmek isterken, bir anda büyük bir gürültüyle arabanın yan yattığını söyledi. Öztürk, "Yağmurun etkisiyle yol, bir anda çökmeye başladı" diye konuştu.

Yaklaşık 100 metrelik alanda meydana gelen çökmenin yaşandığı yolda, bir süre önce kanalizasyon kazısı yapıldığı ve üstünün kapatıldığı öğrenildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da Yol Çöktü, Kamyonet İçine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement