Erzurum'da çatılardan düşen kar ve buz kütleleri vatandaşlar için tehlike oluştururken, kafasına buz düşen 1 kişi yaralandı.
Erzurum'da yaklaşık 1 haftadır eksi 25-30 derece civarında seyreden hava sıcaklığı bugün gündüz saatlerinde sıfır derecenin üzerine çıktı. Havanın ısınmasıyla birlikte çatılardan sarkan buz kütleleri ve kar birikintileri vatandaşlar için tehlike oluşturdu. Çaykara Caddesi üzerinde bulunan ESKİ binasının çatısından kafasına buz parçası düşen 1 kişi yaralandı. Kafası kanayan M.A., isimli genç adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan çatıdan düşen kar ve buz kütleleri park halindeki bazı araçlara da zarar verdi. Polis ekipleri çatıdan buzların düştüğü alanı yaya ve araç trafiğine kapatarak önlem aldı. - ERZURUM
Son Dakika › Güncel › Erzurum'da Çatılardan Düşen Buz, Tehlike Saçıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?